Regionservice

Om arbetet

Tjänsten innebär arbete i restaurang eller café då med bl.a. kassaarbete, brickdukning av patientmåltider, diskning, och övrigt förekommande arbete i kök samt varuhantering med beställningar och upplockning av varor.

Om arbetsplatsen

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till ca 270 patienter dagligen och ca 300 restauranggäster i vår lunchrestaurang på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet. Vi är cirka 30 anställda fördelat på flera olika professioner. 

Om dig

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har utbildning inom storkök, restaurang eller likvärdigt. Du har goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP, genomförd HACCP-utbildning är meriterande. Du har även god datorvana och bra systemkompetens.

Du är en person som har en positiv attityd och fokus på nöjda kunder samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet. Vi förutsätter att du är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Arbetet kräver en god fysik och att du är tekniskt kunnig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som köksbiträde har du förmågan sätta kunden i fokus samt företräda verksamheten utåt. Du tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1643
Kontakt
  • Jörgen Lind, Avdelningschef, 0702-644031
Facklig företrädare
  • Tobias Ryberg, Kommunal, 0340-481447
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-23

Tillbaka till lediga jobb