Hallands sjukhus

På hudmottagningen arbetar vi vardagar på dagtid och under den tiden lägger vi fokus på kvalité och bemötande, detta med stor vikt på omtanke och delaktighet.

Utveckling och nytänkande är framgångar som vi är stolta över, som kommer fortsätta förändra för att öka kvalité. Om du är en person som vill vara med och utveckla vården för patienterna och är öppen till förändring passar du perfekt hos oss.

Arbetsuppgifter

På hudkliniken arbetar vi i en stimulerande miljö och här finns möjligheter att utvecklas tillsammans med övriga medarbetare. 

Mottagningsarbetet innebär att assistera på operation och på mottagningar. Men även mottagningar med egna patienter för att utföra olika behandlingar för patienter med hudsjukdomar. Som sjuksköterska arbetar du även med rådgivning vissa dagar i veckan via TeleQ och 1177.se svarar på samtal från Hallands sjukhus, primärvård och kommunen.

Vi arbetar med att möta patienten där de befinner sig, ge bästa tänkbara förutsättning till att själv ta ansvar för sin vård, där det är möjlig. Därför är vårt arbete med delaktighet och information viktigt, att förmedla korrekt sakkunnig information på mottagning, som ger god kvalité till patienten att vara i överenskommelse med sin planering.

Tjänsten är ett vikariat till augusti 2025, med goda möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning.

Om arbetsplatsen

Hudkliniken inom Hallands Sjukhus finns i Halmstad och Varberg. Kliniken är finansierad i vårdvalet och bedriver specialistvård på hudsjukdomar. Tillsammans skapar vi på hudkliniken vård av högsta kvalitet med patientens perspektiv i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande har vi en tydlig inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har, vi arbetar lösningsfokuserat och flexibelt i team men även självständigt.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse och engagemang för patienten, för god vård och ökad livskvalité.

För oss är det viktigt att du vill vara en del i vårt team, tar eget ansvar och gott bemötande att vara nyfiken och flexibel är gott tecken på att du passar in hos oss. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret: Region Halland Basår

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/657
Kontakt
  • Birgitte Isaksson, Avdelningschef, 0725-655903
Facklig företrädare
  • Marie-Louise Sjöberg, Vårdförbundet, 0340-481631
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-21

Tillbaka till lediga jobb