Hallands Sjukhus

Vill du vara med och utveckla vårt mag-tarmteam på Kirurgimottagningen i Halmstad? Kirurgikliniken arbetar för att patienten skall känna sig väl omhändertagen och få en säker väg genom vården. Vi söker nu en kreativ och initiativrik sjuksköterska med intresse för mottagningsarbete och ett öppet sinne för förändring och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta som kontaktsjuksköterska för patienter med tjock- och ändtarmscancer och hålla i uppföljning och rådgivning för dessa patienter. I arbetet ingår även att assistera på läkarmottagningar och vid mindre operativa ingrepp. En del av arbetet är också telefonrådgivning och att ha egen sjuksköterskemottagning. 

Vi samarbetar med flera olika vårdgivare/specialiteter runt patienten både pre-postoperativt och gällande uppföljning, cancerrehabiliteringen. Vi ser oss som en helhet med olika specialistområden och arbetar tillsammans som ett team. Arbetet sker dagtid måndag-fredag.

Anställningen är ett vikariat under perioden 24-09-15 - 25-09-14 med möjlighet till fortsatt anställning med en kombinationstjänst med avd 72 el avd 83.

Om arbetsplatsen

Kirurgikliniken på Hallands sjukhus innefattas av specialiteter som bröstkirurgi, mag-tarmkirurgi, kärlkirurgi och endokrin kirurgi. Kirurgimottagningen på Hallands sjukhus Halmstad representeras av alla specialiteterna samt endoskopimottagning och kärlkirurgisk behandling. I Halmstad finns Kirurgiska vårdavdelningar inriktade på elektiv kirurgi, palliation samt akut kirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi för kirurgiska sjukdomar. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt bemötande och ödmjukt förhållningssätt samt bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Vi söker dig som vill arbeta självständigt och målinriktat samt bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård. Vi arbetar i team och strävar mot ett mer patientnära arbetssätt på kliniken. Vi värderar arbetsmiljön högt och arbetar aktivt med frågan både på avdelnings- och kliniknivå. Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, dock senast 24-09-15..
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/639
Kontakt
  • Frida Lundin, Avdelningschef, 035-134631
Facklig företrädare
  • Alexandra Roberg, Vårdförbundet, 035-131172
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb