Hallands Sjukhus

Söker du nya utmaningar, är nyfiken och vill jobba på en arbetsplats med många kollegor, då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Specialisttandvården arbetar du i team tillsammans med andra tandsköterskor, tandhygienister, tandläkare och medicinska sekreterare för patientens bästa!

Inom specialisttandvården bedrivs vård inom nio olika odontologiska specialiteter. Inriktningen på denna tjänst är i första hand barntandvården men assistans inom sjukhustandvården är också aktuellt. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och du arbetar inom ett brett behandlingspanorama. Remisser kommer från både allmäntandvård, specialister och privata kliniker.

I tjänsten ingår assistans, självständigt patientarbete, administration samt andra klinikgemensamma ansvarsområden. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete, god arbetsgemenskap och god stämning. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag.

För att verksamheten hos oss ska flyta på effektivt har vi som mål att alla skall kunna arbeta inom fler ämnesområden.

Placeringsort i Halmstad men tjänstgöring vid vår klinik i Varberg kan förekomma.

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården har ett länsövergripande ansvar med verksamhet vid sjukhusen i Halmstad och Varberg. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. På specialisttandvården bedrivs specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare samt utbildning för tandhygienister och tandsköterskor. Forskning och utveckling ses som en viktig del av verksamheten.

På kliniken i Halmstad finns sexton behandlingsrum, fyra operationssalar, en särskild enhet för käk- och ansiktsröntgen och sterilenhet. Patientadministrationen sker i VAS och Carita.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, har du några års yrkeserfarenhet anses detta vara meriterande. Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och bemöter patienter på ett lyhört och professionellt sätt. Du tänker i termer av förbättringar och ser möjligheter i förändringar. Du är duktig på att strukturera och prioritera dina uppgifter. Genom god kommunikation med dina kollegor löser ni eventuella problem som kan uppstå i den dagliga driften. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/632
Kontakt
  • Helene Amnebjer, Avdelningschef, 035-134009
  • Irsa Hurtic, Avdelningschef, 035-134082
Facklig företrädare
  • Kristina Andersson, Vision, 0340-480496
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb