Kultur och skola

Vill du vara en del av Munkagård, det ledande naturbruksgymnasiet? Nu har du möjligheten att söka tjänsten som instruktör/ djurskötare hos oss!

Arbetsuppgifter

Som instruktör/ djurskötare har du en viktig roll både för våra djur och för våra elever.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med skötsel i vårt kostall, där du även har din placering. Därutöver kommer en betydande uppgift i din roll vara att instruera och handleda våra gymnasieelever vid deras praktiska övningsmoment. Tjänsten innefattar viss helgtjänstgöring.

Du kommer bli en av fyra i ett arbetslag som ingår i ett gott driftgäng som präglas av kamratskap och samarbete. Du samarbetar också med lärare som ansvarar för kurserna och tillsammans kommer vi fylla elevernas kunskapsbank så mycket det bara går.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet och vuxenutbildning inom trädgård. Vi utbildar ungdomar inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård. Skolan erbjuder även utbildningar anpassade för elever med NPF-diagnoser. Åldersgruppen 16–19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen på tre år. Vi som arbetar på skolan trivs i vårt arbete där vi tillsammans med eleverna förenar teori med praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet. 

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatneutral skola år 2030. Våra elever ska bli företagsamma, yrkeskunniga, nyfikna, hållbara, framtida entreprenörer inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård.

Vill du veta mer om oss?
Besök vår hemsida här!

Kvalifikationer

Vi söker dig med som har intresse för kor och för teknik inom området. Vi ser att du har några års erfarenhet som djurskötare och gärna erfarenhet inom service och underhåll. Det är meriterande om du har kunskap och har arbetat som instruktör tidigare. Körkort B är ett krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper.

För oss är det en självklarhet att du har en naturlig god hand med djur. Det krävs också att du trivs med att arbeta med ungdomar, då det är en stor del av tjänsten.

Arbetet innebär arbete i team med kollegor och ungdomar, vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga. Samtidigt har du förmågan att arbeta självständigt. Du bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet med en positiv inställning i mötet med kollegor och elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/598
Kontakt
  • Christer Holm, Driftledare, 0708-654403
Facklig företrädare
  • Petra Lenander Tegge, Kommunal, 0346-57506
Publicerat 2024-06-01
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb