Neurologimottagningen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80 000 invånare.

Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad neurologiteamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare. Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, neurologi och lungmedicin. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland.

Om arbetet

Neurologiteamet består i nuläget av tre läkare, tre sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi behöver nu ersätta en föräldraledig neurolog. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av neurologiska sjukdomar. Vi har även sjuksköterskebaserad mottagning samt dagsjukvård. Vi har utrustning för EMG och ultraljudsledd botulinumtoxin-behandling, programmering av vagusnervstimulator samt inställning av ventrikelshuntar. 

Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom neurologi, gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta, dessutom har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du har kunskaper i svenska språket (C1). Vi tror på det goda samarbetet mellan olika professioner som bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%, vikariat 6 månader
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/584
Kontakt
  • Lise-Lott Lundgren, Avdelningschef, 0765-115784
Facklig företrädare
  • Anders Jönsson, Hallands Läkarförening, 031-565000(vxl)
  • Mikael Johansson, Hallands läkarförening, 0340-482340
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb