Vårdcentralen Halland

Ser du din framtid inom primärvården och vill göra din ST på en välfungerande vårdcentral i det vackra Halmstad? Då är du välkommen till oss! 

Om tjänsten

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt.

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.
 

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt team som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Tillsammans fokuserar vi på att varje patientmöte blir unikt.

Vårdcentralen Vallås har cirka 6 500 listade patienter. Vi är en läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin och reumatologi samt ST-läkare. Utöver vår läkarmottagning har vi barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, diabetes/kol-mottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett genuint intresse för allmänmedicin.

Förutom god medicinsk kompetens ser vi att du är noggrann och mångsidig i ditt arbete. Vi arbetar med ett stort patientfokus och det kräver engagemang hos dig både i din yrkesroll men också i att engagera andra professioner där det behövs. Du tar egna initiativ och hanterar dina arbetsuppgifter på ett ansvarfullt sätt. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt och bemötande till patienter och arbetskamrater. Vidare tillför du kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/583
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare
  • Johan Andersson, Hallands läkarförening, 035-134565
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb