Region Halland, Röntgen Halland

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på jakt efter en ny stjärna och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsuppgifter

Röntgen i Varberg söker dig som vill arbeta under sommaren på en trevlig mottagning där vi erbjuder ett omväxlande arbete med snabba flöden, vi utför allt från basala röntgenundersökningar till avancerad bilddiagnostik. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesgrupper och ett gott kamratskap.

Du kommer att assistera och samarbeta med en röntgensjuksköterska på skelettsektionen och förbereda patienten inför undersökningen.

Arbetet är förlagt till dagtid, vardagar, arbetstiderna är 7:15-16:30 4 dagar i veckan samt en dag 7:15-13:15. Det kan variera vilken dag du slutar tidigt.
Vi behöver förstärkning under sommarveckorna och det är bra om du kan börja senast vecka 25 och arbeta till och med vecka 32.

Om arbetsplatsen

Röntgen i Varberg är en modern röntgenmottagning som bedriver både akut och planerad verksamhet.

Här arbetar röntgenläkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete och arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap. Vi har både akut och planerad verksamhet och har öppet dygnet runt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har en påbörjad vårdutbildning. Har du erfarenhet från röntgen är detta meriterande. För att lyckas och trivas i rollen som undersköterska ser vi att du är en person med god samarbetsförmåga och känsla för service. Du trivs i kontakten med människor och att få dem att känna sig välkomna och väl bemötta. Du är öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor och har en professionell framtoning. Du har även förmåga att vara flexibel i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Senast 17/6-24
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%, Vikariat 2 månader
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/551
Kontakt
  • Anna-Maria Åkerlund, Avdelningschef, 0340-481693
Facklig företrädare
  • Ulrika Lindgren, Kommunal, 0340-481297
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb