Hallands Sjukhus, Kvinnokliniken

Om arbetet

Vi söker nu en specialistläkare / överläkare i obstetrik och gynekologi. Du anställs på Kvinnokliniken Hallands sjukhus med placering i Varberg.  

Kvinnokliniken Halland är just nu uppdelat på två utbudspunkter; Halmstad och Varberg. Kungsbacka gynmottagning kommer inom kort att ingå i en länsövergripande Hallands kvinnoklinik. Kvinnokliniken Halland har drygt 4 000 förlossningar per år. Neonatalavdelning finns i Halmstad.

Anställningen är på Kvinnokliniken Hallands sjukhus med placering i Varberg. Jourtjänst ingår i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Obstetriken i Varberg

BB Varberg har cirka 2000 förlossningar/år. Förlossningsavdelningen är en normalförlossningsenhet, med vissa begränsningar i vilka patienter som hanteras. Avdelningen stöds av dygnet runt av barnläkarjour, med nära kontakt både med Halmstad och Göteborg. Avdelningen är populär och har erkänt goda resultat och hög kvalitet.

Nära samarbete med kvinnohälsovården som har specialist MVC utanför sjukhuset. Denna sköts av Varbergs läkare. Specialist MVC kan ingå i tjänsten.

Gynekologin i Varberg

Gynekologin har verksamhet inom områden benign gynekologisk kirurgi, onkologisk verksamhet och robotkirurgi. Vi har gynekologisk specialistmottagning. Det pågår en växande verksamhet med mottagningsoperationer. Vårdavdelning finns med både elektiv och akut vård. Vi jobbar process inriktat i team.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är specialistläkare alternativt överläkare med obstetrisk profilering men även gynekologisk inriktning kan vara önskvärd för oss. 

Vi ser att du har ett stort intresse i att vilja utvecklas och vi ser det som naturligt att du även delar med dig av din kunskap till verksamheten. Vi värnar starkt om patientperspektivet.

Som person är du ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt som såväl i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/479
Kontakt
  • Anders Odeback, Läkarchef, 070-6930747
  • Maria Smedberg, Överläkare Obstetrik, 070-8127552
  • Joanna Stiller Lindskog, MLA Obstetrik , 076-8563985
Facklig företrädare
  • Eva Nordberg, Läkarförbundet, 035–136623
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb