Hallands Sjukhus

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du att få ett varierande arbete som är roligt och intressant, med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter.

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper är en viktig del i vårdprocessen. Arbetet är omväxlande men fokus ligger på vårdadministration och då främst sjukhusets operationsberättelser, intensivvårdsanteckningar samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till det vårdadministrativa flödet.

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag. Vi kan erbjuda dig en hybrid arbetsplats där vi erbjuder flexibilitet med möjlighet att kombinera arbetet ute i verksamheten med att arbeta hemifrån på distans 1-2 dagar i veckan efter överenskommelse.

Du kommer även kunna ingå i förbättringsarbeten tillsammans med vårdpersonal men även inom vårdadministrativa enheten.

Oavsett om du har lite eller mycket erfarenhet som medicinsk sekreterare ska du få komma in i arbetet på ett tryggt sätt. Vi ger dig en individuell introduktion baserad på din erfarenhet och kunskap. Du kommer att hamna i ett tryggt gäng med kollegor som finns här för alla dina frågor, här arbetar vi tätt tillsammans.

Vill du veta mer om vad man arbetar med i rollen som medicinsk sekreterare på Hallands sjukhus kan du läsa mer här!

Detta är ett vikariat till och med 2025-05-31, med möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde. Vi har uppdraget att ge administrativt stöd och service till våra kliniker som är: kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken samt kliniken för onkologi- och palliativmedicinkliniken.

Här arbetar cirka 80 medarbetare och vår sammanhållna organisation för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, IT-stöd och administrativt stöd till vårdens processer.

Om Hallands sjukhus

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som uppskattar variation, är ansvarstagande och tycker om att vara i förändring.  Du är utbildad medicinsk sekreterare och goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt som muntligt.  Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt.

Du gillar och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team och har god samarbetsförmåga. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann, stabil samt bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/390
Kontakt
  • Linda Nätblom-Ljungberg, Avdelningschef, 073–8502529
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-18

Tillbaka till lediga jobb