Region Halland, Hallands Sjukhus Varberg och Halmstad

Är du utbildad undersköterska, har läst 3 terminer på sjuksköterskeutbildningen eller 6 terminer på läkarutbildningen? Då tycker vi att du ska jobba som undersköterska hos oss på Hallands sjukhus i sommar!

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat – är du en av våra nya medarbetare sommaren 2024?

Om arbetet

I arbetet som undersköterska/omvårdnadsassistent på Hallands sjukhus får du möjligheten att använda dina omvårdnadskunskaper och utvecklas i din roll som undersköterska. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser. Som medarbetare hos oss blir du en del i teamet kring patienten och i arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning.

Hos oss gör du skillnad, varje dag. 

Här kan du läsa mer om de kliniker som söker personal inför sommaren Kliniker.

Om dig

Vi söker dig med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning. 

Som nyutexaminerad med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet ser vi gärna att du har läst kursen akutsjukvård 200 poäng och medicin 200 p. Har du påbörjat din utbildning på vård- och omsorgsprogrammet efter år 2021 ingår akutsjukvård och medicin i din utbildning. Diplom från Vård- och Omsorgscollege är önskvärt. 

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning vill vi att du har minst slutfört:

  • 3 terminer på sjuksköterskeutbildningen
  • 6 terminer på läkarutbildningen

Vissa av våra verksamheter tar emot sjuksköterskestuderanden från termin 4.

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Från och med 1 juli 2023 blev Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att vi ska kunna gå vidare med din ansökan ber vi dig att bifoga betyg/intyg för din genomförda eller pågående utbildning. 

Och för att få en så snabb och effektiv rekryteringsprocess som möjligt kommer vi som första steg att kontakta referenser på dig som uppfyller våra grundkrav. Vi använder oss av digital referenstagning via RefApp.

För dig som blir aktuell för anställning inom Barn- och ungdomskliniken samt Akutkliniken kommer arbetsgivaren att begära att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret (som du själv begär ut från Polisen) inför beslut om eventuell anställning, utifrån Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering sker urval och tillsättning löpande ända fram till sista ansökningsdag.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad Heltid/Deltid. Tidsbegränsad anställning.
Ort Halmstad och Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1273
Kontakt
  • HR Rekrytering, rekrytering@regionhalland.se
Facklig företrädare
  • För fackliga företrädare hänvisar vi till växeln, 035-134800(vxl)
Publicerat 2023-11-27
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb