Hallands Sjukhus Halmstad

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinkliniken på Hallands sjukhus Halmstad är Region Hallands största klinik och har alla internmedicinska grenspecialiteter samt allergologi och neurologi. Södra Halland är primärt upptagningsområde men kliniken har ett länsövergripande ansvar för hela Hallands befolkning avseende invasiv kardiologi/PCI, lungmedicin och hematologi. Medicinkliniken har cirka 130 vårdplatser fördelade på akutvårds-avdelningen och på fyra vårdavdelningar. Vid endokrinsektionen finns fyra specialister, två ST-läkare och fyra sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning

Diabetes-endokrinologisektionen är ett välfungerande team, som utöver den dominerande öppenvårdsverksamheten har ansvar för sju slutenvårdsplatser på MAVA. Vi har ett aktivt samarbete med närliggande universitetssjukhus .

Arbetet hos oss innebär mottagningsarbete, konsultfunktion, avdelningsarbete, DEXA-tolkningar, medverkande i radiojod-behandlingar och jourtjänstgöring.

Det finns också möjlighet till ledningsuppdrag i form av medicinsk ledningsfunktion inom diabetes- endokrinologisektionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom endokrinologi/diabetologi.  Bred klinisk erfarenhet, internmedicinsk kompetens och forsk­ningsintresse är meriterande. Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och du drivs av en vilja att både själv utvecklas i din roll och utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp och har högt fokus på kvalitet i det du gör.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/685
Kontakt
  • Felicia Berkun, Läkarchef , 035-131558
  • Anna Ekfjorden, Överläkare , 035-131561
Facklig företrädare
  • Joakim Holmin, Hallands läkarförening , 035-131661
Publicerat 2023-06-15
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb