Folktandvården Halland

Din roll hos oss

I rollen som tandsköterska hos oss kommer du att få använda hela din kompetens. I arbetet ingår bland annat arbetsuppgifter som assistans, sterilarbete, profylax och administrativt arbete i receptionen. Här arbetar du tillsammans med både tandläkare och tandhygienister i teamtandvård där fokus är att ge patienten rätt vård. Vi välkomnar och uppmuntrar även egna intresseområden.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Hyltebruk ligger i vackra omgivningar i fina, luftiga lokaler. En klinik som lägger stor vikt vid delaktighet i arbetet, tillgänglighet och gott bemötande. Kliniken har en bred kompetens inom barn-, vuxen- och äldretandvård och vi tar hand om tandvårdsrädda patienter i lustgasbehandlingar.

Till dig som medarbetare erbjuder vi handledning och möjlighet till kompetensutveckling. Idag är vi tolv medarbetare på kliniken med varierande bakgrund och erfarenhet som arbetar i nära samarbete. Här hjälps vi åt, stöttar varandra och har nära till skratt.

Kvalifikationer

Du som söker har en godkänd examen som tandsköterska. Tidigare erfarenheter är meriterande men inget krav. Att behärska svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.

Vi söker en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/680
Kontakt
  • Anette Tufvesson, Verksamhetschef, 0766-958839
  • Elinor Luoto-Adgård, Kliniksamordnare, 0345-71060
Facklig företrädare
  • Gabija Nilsson, Vision, 0340-482300
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb