Vårdcentralen Halland

Vårdcentralen Andersberg – vårdcentralen med det stora hjärtat!

Vi behöver utöka vårt team. Är du en person som vill arbeta på en mindre vårdcentral som dessutom är en vårdcentral som drivs av samarbete och utveckling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Andersberg har drygt 5200 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, Astma/Kolmottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, KBT-terapeut, psykolog och rehabkoordinator. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen. Vårdcentralen är också en nod för Asylhälsovården i Halland.

Vi är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över vårt fina samarbete. Vår ambition och vilja är att skapa en så god och personcentrerad vård som möjligt.
Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och värnar om patientens trygghet och delaktighet. Vi söker dig som vill utvecklas och vara med att utveckla verksamheten, som trivs i ett kreativt klimat och vill bidra i teamarbetet.

Hos oss finner du ett närvarande och stödjande ledarskap, där fokus ligger på delaktighet och tillit i de processer som leder verksamheten framåt mot våra mål och nöjda patienter. 

Din roll hos oss

Som distriktssköterska/barnsjuksköterska hos oss arbetar du på BVC och på någon av våra olika mottagningar med triagering, bedömningar, vaccinationer, hälsoundersökningar eller provtagning på vårt labb.

På BVC arbetar du utifrån barnhälsovårdsuppdraget att stödja, följa barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.

Gruppverksamhet kan förekomma och utformas utifrån behov och efterfrågan.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska.

Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med såväl självständigt arbete som teamarbete. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel, att du kan se möjligheter samt att du har en vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt att du blir en pusselbit i vårt team. God datorvana är ett krav. B-körkort är fördelaktigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/666
Kontakt
  • Anette Karlsson, Verksamhetschef, 073-2023922
Facklig företrädare
  • Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb