Vårdcentralen Halland

Är du legitimerad arbetsterapeut som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp? På Neurorehab förstärker vi nu vårt team med en kollega! Här blir du en del i vårt team där allas kompetens är viktig för att nå framgång!

Arbetsuppgifter

I Neurorehabteamet kommer din och dina kollegors specifika och samlade kompetens tillgodose att patienterna får en god och jämlik vård. Din uppgift blir att i nära samarbete med patient och dennes nätverk, och övriga teammedlemmar genomföra utredning/kartläggning, behandling, planering, utforma rehabplaner och hålla i gruppundervisning. Tillsammans med en arbetsterapeutkollega kommer du att arbeta med bedömning och träning av patienter med neurologiska skador eller sjukdom.

Om arbetsplatsen

På Neurorehab möter du ett glatt och engagerat team av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator och logoped. Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland, placerade på Vallås vårdcentral och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering av post-covid patienter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för att arbeta med neurologisk rehabilitering. 

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar. Som person är du trygg och självständig. Vidare är du är duktig på att organisera och prioritera i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Slutet av augusti 2023 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/644
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare
  • Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter, 035-174584
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb