Region Halland, IT och Digitalisering

Vill du vara med och skapa en smart och enkel digital vardag för Hallands invånare och Region Hallands medarbetare? Nu söker vi Systemtekniker IT för att förstärka vår avdelning Digital arbetsplats och plattformar. Sök redan idag!

Om arbetet

Digital arbetsplats och plattformar tar ett "från ax till limpa"-ansvar för den digitala arbetsplatsen som regionens medarbetare använder i sin vardag samt ansvarar för stort antal tekniska plattformar och tjänster som är viktiga för att i slutändan digitalt möta Hallands invånare. Vi brinner för att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster och i partnerskap stödjer vi Region Hallands verksamheter att utvecklas genom digitalisering.

Har du samma drivkraft och engagemang som vi att utveckla och utvecklas?

- Då ska du söka dig till oss!

I rollen som Systemtekniker kommer du ingå i AV/möteskonferensteknik-teamet. Här ges du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken på området i en av Hallands största IT-miljöer. Vårt uppdrag är brett och det finns möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med duktiga kollegor även inom andra områden.

Vi erbjuder:

 • Gemenskap med oss (så klart!)
 • Stort eget ansvar
 • Arbete som gör skillnad för många människor

Du kommer också få möjlighet att delta på intressanta event och konferenser, både internt och externt. I vårt team kommer du prägla din egna utveckling och specialitet. Här litar vi på varandra, tar ansvar, hjälps åt och teamkänslan är superviktig!

Utgångspunkt för tjänsten är Halmstad med vissa möjligheter till platsoberoende arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med god IT-teknisk kompetens, gärna med kunskap eller erfarenhet av områdena AV- respektive mötes- och konferensteknik. Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

Du har erfarenhet av att jobba i en Windows-baserad, gärna större IT-miljö och det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av något av följande områden:

 • Cisco codecs
 • Cisco CVI
 • Cisco Expressway
 • Cisco Meeting Server
 • Cisco RoomOS – Javascript & Macros
 • Barco Clickshare
 • Linux server

I vårt uppdrag ingår resande inom länet där vi gör platsbesök hos våra verksamheter för rådgivning såväl som felsökning/åtgärd. B-körkort är därför ett krav. 

Du får gärna ha fler strängar på din lyra. Vårt uppdrag är brett och vi har stora möjligheter att ta vara på dina färdigheter.

Vi tror att du har bra sociala färdigheter och är lyhörd för verksamhetens behov.

Vi utbildar och skapar utbildningsmaterial till alla våra verksamheter i Regionen och förväntar oss att du också är trygg med detta.

Det är viktigt att du är nyfiken och genuint intresserad av att ligga i teknikens framkant vad gäller kunskaper och färdigheter. Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att arbeta i teamformat. Likaså vara välstrukturerad, noggrann och analytisk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/419
Kontakt
 • Stefan Bäckström, Avdelningschef, 0705-744748
Facklig företrädare
 • Emma Tengvall, Kommunal, 0104-761900
 • Dragica Grahovac, Saco, 073-3021543
 • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb