Hallands Sjukhus

Vill du vara med och arbeta på en vårdavdelning, där det finns utrymme för att tänka nytt och utveckla arbetssättet till det bästa utifrån patientsäkerhet och arbetsmiljö? Välkommen till oss på avdelning 4A!

Så här säger dina blivande kollegor om att jobba hos oss:

"- En av anledningarna till att jag trivs så bra på 4A är den härliga stämningen i gruppen"

"- Här hjälps alla åt, jag känner mig inte ensam"

"- Jag har möjlighet att påverka"

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss är att i samverkan med andra yrkesgrupper bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling på ett så optimalt sätt som möjligt. Du kommer också att fungera som stöd till patienters närstående.

Nytt för oss är att vi under våren kommer att införa telemetriövervakning på MAVA.

Vi erbjuder dig individanpassad och strukturerad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen.

Vi söker sjuksköterskor till dag/kvällstjänst.

Om arbetsplatsen

Här arbetar vi med patientnära vård, tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Hos oss råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater.

Avdelning 4A har 24 vårdplatser med inriktning mot nefrologi, gastroenterologi och MAVA. Här kan man stöta på diverse diagnoser. Vi arbetar i gruppvård, 3 pers./patientgrupp (6-9 patienter). Vi arbetar över gränserna och hjälps åt. På MAVA strävar vi efter korta vårdtider och ett snabbt flöde. Vi har övervakningsmöjlighet när tillståndet kräver det. På gastro och njur har många av patienterna kroniska sjukdomar, och här samarbetar vi med öppenvården - alltid med patienten i fokus.Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

På vår klinik har vi patienter med många olika diagnoser, så du ska tycka om att kunna lite om mycket. Du förväntas vara lyhörd och ha ett professionellt bemötande och till patienter, anhöriga och arbetskamrater. Att du värderar det kollegiala samarbetet är en självklarhet för oss, då vi arbetar mycket tillsammans. När arbetet kräver det så arbetar du lika bra självständigt som du gör i team.

Är du en person som är engagerad, tar initiativ och har mod att våga prova nytt samt har en framtidstro mot en modern sjukvård? Då är detta en arbetsplats som passar dig! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Tveka inte att höra av dig till mig!

/ Rekryterande chef Linnéa Gustavsson

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/404
Kontakt
  • Linnéa Gustavsson Avdelningschef, 0340-662718
Facklig företrädare
  • Tova Nilsdotter, Vårdförbundet, 0340-481018
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb