Vårdcentralen Halland

Vill du bli en del av vårt engagerade och kompetenta team av professionella vårdarbetare? Vi söker semestervikarier till sommaren 2023 och välkomnar administrativ personal, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, leg. läkare, medicinsk sekreterare, sjuksköterska/distriktssköterska och undersköterska att söka!

Din roll hos oss

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på Vårdcentralen Veddige. Vårdcentralen  består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning samt riskbruk. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive profession och administration. Arbetsuppgifterna innebär arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium, kassa/sekreterarfunktioner eller inom vårdcentralens rehabilitering.

Tjänstgöringsgrad är beroende på tjänst och kan vara heltid, deltid, timanställning, månadsanställning och anställning om max tre månader. Det kan även finnas möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren.

Om dig

Vi söker dig som är administratör, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, leg. läkare, medicinsk sekreterare, sjuksköterska/distriktssköterska eller undersköterska.

Har du kännedom om våra administrativa system samt journalsystemet VAS är det positivt men inget krav.

Vi söker en positiv, engagerad kollega som vill vara en del av vårt arbetslag. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, hög flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. Vi ser att din datorvana är god. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Arbete under sommar 2023 samt ev. även efter sommaren.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad Varierande.
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/297
Kontakt
  • Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef, 070-5782130
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 070-8713357
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb