Vårdcentralen Halland

Är du en legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och vill arbeta med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa? Vi på Vårdcentralen Vallås söker nu en semestervikarie till sommaren 2023 med ev. möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska kommer du få arbeta på läkarmottagningen. Arbetet på läkarmottagningen består av telefonrådgivning via Tele-Q samt chatten Clinic24, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer även att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut.

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa.

Vårdcentralen Vallås har cirka 6 500 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, eller vidareutbildad distriktssköterska. Erfarenhet av arbete på vårdcentral, TeleQ eller triagering är meriterande men inget krav. Kunskap och erfarenhet av att ha arbetat i vårdadministrativa systemet VAS är mycket fördelaktigt.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i det svenska språket -i såväl tal som skrift- förutsätts, likaså goda datorkunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde V. 23 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. V. 34 med ev. möjlighet till förlängning.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/255
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 035-134800
Facklig företrädare
  • Emmy Gainok, Vårdförbundet, 035-134565
Publicerat 2023-03-12
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb