Hallands Sjukhus Varberg

Vill du jobba på en intensivvårdsavdelning i sommar tillsammans med ett professionellt team av engagerade undersköterskor, sjuksköterskor och läkare? Då är detta jobb för dig! Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Intensivvårdsavdelningen i Varberg.

Om arbetet

På intensivvårdsavdelningen (IVA) i Varberg arbetar ca 75 sjuksköterskor och undersköterskor. På avdelningen finns 6 intensivvårdsplatser och uppvakningsenheten postop med 12 platser. IVA är en av sjukhusets mest kvalificerade avdelningar för övervakning, diagnostik och behandling av patienter i alla åldrar med svåra och ofta livshotande sjukdomstillstånd.

Till IVA kommer patienterna från akuten, olika vårdavdelningar, operation eller andra intensivvårdsavdelningar. Vi är en allmän-intensivvårdsavdelning som vårdar nästan alla patientkategorier: bland annat medicin, kirurgi, infektion, trauma och patienter som genomgått större kirurgi. Till postop kommer patienter för övervakning efter operationer innan de går vidare till vårdavdelningar.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska blir att ta emot och vårda intensivvårdspatienter samt att stödja anhöriga i den speciella situation de befinner sig i när deras närstående vårdas hos oss.

Vi ser gärna att du är tillgänglig snarast för bredvidgångspass under helg/lov för att du ska få en så bra introduktion som möjligt och bli förtrogen med vår arbetsplats. 

Din profil

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Som nyutexaminerad med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet ser vi gärna att du har läst kursen Akutsjukvård 200 poäng, eller motsvarande. Även Medicin 2 100 poäng, samt diplom från Vård- och Omsorgscollege är önskvärt.

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning vill vi att du har slutfört:

  • 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
  • 6 terminer på läkarutbildningen

I rollen som undersköterska krävs att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att vi ska kunna gå vidare med din ansökan ber vi dig att bifoga betyg/intyg för din genomförda eller pågående utbildning. 

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret. Vänligen medtag ett aktuellt utdrag till ev. intervjutillfälle.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1442
Kontakt
  • Agneta Olofsson, Avdelningschef, 0340-482248
  • Paula Arthur-Örngård, Avdelningschef, 0340-481472
Facklig företrädare
  • Minna Eklund, Kommunal, 0340-480440
Publicerat 2022-11-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb