Hallands Sjukhus

Om tjänsten

Njur- och dialysmottagningens verksamhet omfattar hemodialys (HD, bloddialys) med 20 behandlingsplatser och peritonealdialys (PD, påsdialys) för kroniskt och akut njursjuka. Verksamheten innefattar även Njursvikts- och transplantationsmottagning.

Dialysmottagningens verksamhet är till största del poliklinisk och pågår måndag-söndag med arbetstid förlagd till dag och kväll, mottagningen stänger kl. 19.30. Det är i huvudsak patienter med kronisk njursvikt som kommer från hemmet till mottagningen för HD-behandling 3-4 gånger i veckan. Viss akut verksamhet förekommer.

Enheten bemannas med sjuksköterskor och läkare. All personal fortbildas kontinuerligt inom såväl medicinsk- som medicinteknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande, en god omvårdnad och vi strävar efter att öka patienternas delaktighet i sin vård och behandling. Individuell schemaläggning och en anpassad introduktion tillämpas. På mottagningen har de flesta sjuksköterskor specialistutbildning i njurmedicin och dialysvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med vårdavdelning 52 där njursjuka patienter oftast vårdas.

Anställningen är ett vikariat under perioden 240801-250831 med möjlighet till fortsatt anställning med en kombinationstjänst på avdelning 52.

Som en del i din introduktion får du 10 veckors inskolning och dina kollegor har lång erfarenhet inom dialysvård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dialyserfarenhet anses detta vara meriterande

Som person är du ansvarstagande, insiktsfull och har förmågan att ge god omvårdnad. Vidare är du teknikintresserad samt tycker om att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, vikariat t.o.m. 250831
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/582
Kontakt
  • Karin Svensson, Avdelningschef, 035-139028
Facklig företrädare
  • Louise Hasselberg, Vårdförbundet, 070-8608047
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb