Närsjukvården Halland

Sök tjänsten här!

Vill du som undersköterska arbeta dagtid och i snabba patientflöden?

Närsjukvården Halland påbörjar ett nytt arbetssätt och söker undersköterska till Primärvårdsakuten i Varberg och Halmstad under sommaren 2024. Här finns möjligheten att vara med och under ett antal veckor arbeta i drop-in verksamhet i Vårdcentralen Hallands regi på Varbergs och Halmstads akutmottagningar. Arbetet är förlagt till dagtid för att i primärvårdsteamet handlägga enklare patienter som besöker Hallands akutmottagningar.

Arbetsuppgifter

I din roll som undersköterska ingår det att tillsammans med läkare omhänderta de patienter som söker till akutmottagningen i Varberg eller Halmstad och som på grund av vårdnivå handläggs via ett eget spår i Primärvårdsakuten.

Verksamheten är ett projekt som har öppet under sommaren 2024 och kommer verka i akutmottagningen Varberg och Halmstads befintliga lokaler. Som undersköterska i verksamheten kommer du att behöva arbeta i snabba patientflöden och i en drop-in verksamhet som liknar den akutmottagningarna har idag. Arbetet innebär att omhänderta patienter med låg prioritet tillsammans med läkaren på Primärvårdsakuten. Exempel på arbetsuppgifter som undersköterska i verksamheten är provtagning, kontroll av vitala parametrar, EKG, såromläggningar, assistera vid mindre ingrepp, osv.

Om arbetet

Hos oss är du alltid välkommen – Nu möter vi patienterna dit de kommer under sommartid!  Verksamheterna kommer finnas på respektive akutmottagning, men arbeta i ett eget spår i samverkan med akutmottagningens egen organisation. Arbetet består i att omhänderta patienter som inte är i behov av sjukhusets akutsjukvård men ändå söker sig dit. Det innebär att patientgruppen som mottagningen handlägger har fått en låg prioritet vid sin initiala kontakt med akutmottagningen.

På Primärvårdsakuten i Varberg eller Halmstad är du aldrig ensam i arbetet med dina patienter. Du har möjlighet att rådgöra med andra kollegor och den läkare som tillsammans med dig arbetar på Primärvårdsakuten för att vi ska kunna ge en god och säker vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med minst två års erfarenhet av klinisk verksamhet och är sugen på att arbeta på en Primärvårdsakut. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral, drop-in, jourcentral, akutmottagning eller liknande verksamheter.

Du tycker om arbete med snabba patientflöden där enklare besvär och åkommor dominerar. Att du kommunicerar på ett tydligt sätt och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete ser vi som en självklarhet. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och anpassar dig till nya omständigheter när förutsättningarna förändras.

Om du tycker detta låter spännande så är du varmt välkommen med din ansökan eller att ringa till Patrik om du är nyfiken, har några frågor eller vill ha ett inledande samtal om hur verksamheten fungerar.

Verksamhetschef Patrik Sagman; tel: 0767-25 32 67, mail: patrik.sagman@regionhalland.se

Rekrytering kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Sök tjänsten här!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid eller deltid enligt överenskommelse, under perioden juni-augusti.
Ort Halmstad och/eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/427
Kontakt
  • Patrik Sagman, verksamhetschef, 0767-253267
Facklig företrädare
  • Charlotte Karlsson, Kommunal, 070-2652374
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb