Medicinsk diagnostik

Om arbetet

I Varberg bedrivs en högteknologisk verksamhet i ständig förändring och inom Klinisk kemi finns ett stort analysutbud med sektioner för allmän/immunokemi, hematologi, koagulation, provinlämning och provtagning. Vi samarbetar med mikrobiologen i Halmstad och utför vissa PCR-analyser och inkuberar blododlingar. Vi bereder även läkemedel. På blodcentralen arbetar vi med blodgivning och serologiska analyser. Vi har en blodgivningsfilial på vårdcentralen i Falkenberg. Arbetstiden är varierande och innebär dag, kväll och helg. Vi arbetar på 8 veckors schema med arbete var 4:e helg.

Om oss

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. Vi är cirka 150 medarbetare, den största personalkategorin är biomedicinska analytiker men du kommer även att ha laboratorieassistenter, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukhuskemister och läkare som arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet av Klinisk kemi och transfusionsmedicin är meriterande.

Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och därmed bidrar till verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1173
Kontakt
  • Eva Alm, Avdelningschef, 0340-481421,076-7195579
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Bergdahl, Vårdförbundet, 035-131828
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb