Närsjukvården Halland

Vi söker en barnsjuksköterska/distriktssköterska som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Är du en person som vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då kanske du är vår nya medarbetare! 

Om arbetet

Uppdraget innebär att arbeta utifrån barnhälsovårdens basprogram för att främja barnens hälsa och utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bedömning av barns utveckling, stöd i föräldrarollen, hembesök hos våra nyfödda, föräldragrupper, läkarmottagning samt telefonrådgivning på BVC. Du kommer att ha en viktig roll som rådgivare till de familjer som du möter. 

Tillsammans med dina fyra kollegor och BVC-läkare vidareutvecklar ni vår välfungerande BVC.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har drygt 11 500 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness-grupp, REDO, smärt-skola, artros-skola och vi har även ett tvärprofessionellt team som arbetar med psykisk ohälsa.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning på hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete på BVC är meriterande.

Vi ser att du har en utpräglad servicekänsla, är flexibel och har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta inom teamet och mellan olika professioner. Vi värdesätter samarbete och teamkänsla högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1171
Kontakt
  • Eva Hedbrandh, Verksamhetschef, 0729-852477
Facklig företrädare
  • Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb