Hallands Sjukhus

Bli en del av vårt dedikerade team som barnmorska på Gynekologimottagningen! Vi är på jakt efter en passionerad och erfaren barnmorska att ansluta sig till vårt växande team. Vi är en framstående gynekologimottagning som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård och stöd till kvinnor i alla faser av deras liv. Om du är en engagerad barnmorska som delar vår passion för kvinnors hälsa, kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på Gynekologimottagningen kommer du att spela en avgörande roll i att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Här arbetar du självständigt med abortrådgivning, dysplasi, preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning och bäckenbottenproblematik. 

Om arbetsplatsen

Gynekologimottagningen är uppbyggd av olika team inom telefonrådgivning, abort, fertilitet, dysplasi, inkontinens, operation, vulva, endometrios och onkologi. Här arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sexolog och kurator. Mottagningen är öppen dagtid, måndag till fredag, och under öppettiden ansvarar vi också för den gynekologiska akutmottagningen.

Varför ska man välja oss?

  • Professionell miljö - Vi är stolta över vår moderna och välutrustade mottagning som ger dig de bästa arbetsförhållandena.
  • Dedikerat team - Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna gynekologer och barnmorskor som delar din passion för kvinnors hälsa.
  • Möjligheter till utveckling - Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och möjligheter till professionell utveckling för att du ska kunna trivas och växa i din roll hos oss. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med några års erfarenhet inom yrket.  Har du tidigare arbetat som barnmorska inom gynekologi är det meriterande.

Som person behöver du trivas i det kollegiala samarbetet då vi ser teamarbete som framgångsfaktor.  Du har starka kommunikationsfärdigheter och empati. Vidare ser vi att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och har ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete.  Som barnmorska är du trygg i din yrkesroll och har en vilja att anta nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att välkomna en ny barnmorska till Gynekologimottagnen och tillsammans fortsätta att göra en positiv inverkan på kvinnors hälsa!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1170
Kontakt
  • Sevdije Zekaj, Avdelningschef, 035–136636
Facklig företrädare
  • Pauline Henningsson Vårdförbundet, 035-136600
  • Johanna Fransson, SRAT, 035–136650
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb