Hallands sjukhus

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt härliga gäng med placering på Allergi, Medicinmottagningen Varberg!

Vi är en aktiv administrativ enhet som tillsammans arbetar med ständiga förbättringar. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen till varandra.

Om tjänsten

Här kommer du inom teamet för Allergi att arbeta med förekommande vårdadministrativa uppgifter, såsom medicinsk dokumentation, remiss- och kallelsehantering, arbete i 1177 samt Tele-Q etc. Tjänsten innefattar också att vara AK-mottagningen behjälplig, även vissa IT-relaterade arbetsuppgifter ingår. Du kommer också att ingå i förbättringsarbeten tillsammans med vårdpersonalen gällande workshiftning. I den här tjänsten har du ett tätt samarbete med övriga medicinska sekreterare på Medicinmottagningen. Du kommer få en mentor och ett lokalt introduktionsprogram hos oss. 

Tjänsten som utlyses är ett vikariat tom 2025-02-28 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vår verksamhet

På vår verksamhet Medicinkliniken på Hallands Sjukhus Varberg finns mottagningar för hematologi, nefrologi, endokrinologi och diabetes, kardiologi, gastroenterologi, allergologi, antikoagulantia samt neurologi. Inom kliniken har vi även ett Centralarkiv.

Medicinkliniken i Varberg har cirka 95 vårdplatser fördelade på 4 slutenvårdavdelningar samt mottagningar inom samtliga grenspecialiteter. Inom Medicinkliniken Varberg är vi cirka 400 anställda inom alla yrkeskategorier, varav 35 medicinska sekreterare.

Vårt team för Allergi är känd för sitt nära samarbete mellan medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som för vår verksamhet. 

Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din roll. Vår verksamhet präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare (YH-utbildning) eller vårddokumentations-utbildning. Har du arbetat i VAS tidigare och/eller har utbildning i sjukdomsklassificering är det meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen hos oss är du van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men innehar även god förmåga att arbeta i team. Vi värderar att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1167
Kontakt
  • Therese Unehäll, Tf. avdelningschef, 0767-195236
  • Monica Eriksson, Medicinsk sekreterare, 0340-481106
Facklig företrädare
  • Annika Bengtsson-Jönsson, Vision, 0340-481471
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb