Hallands Sjukhus

Vi söker nu två tekniska servicekoordinatorer till Medicinsk Teknik Halland. En tjänst kommer att vara placerad vid sjukhuset i Halmstad och den andra vid sjukhuset i Varberg. 

Arbetsuppgifter

Medicinsk Teknik Halland arbetar nära vårdens kärnverksamhet och vi erbjuder ett spännande arbete där du som teknisk servicekoordinator har en viktig roll.

Exempel på arbetsuppgifter som kan komma att ingå i tjänsten:

 • Vara Servicekoordinator inom avdelningen och ta emot felanmälningar på medicinteknisk utrustning, boka och dokumentera extern service mm.
 • Ansvara för Medicinsk Tekniks interna lager och sköta beställningar och dokumentation i samband med detta.
 • Arbeta med vårt inventariesystem Medusa med bland annat registervård, kund- och serviceavtal samt uttag av ekonomifiler och rapporter.
 • Lämna ut medicinska hjälpmedel till patienter som fått dessa förskrivna. Hjälpmedlen lämnas ut vid Medicinsk Teknik i Varberg.
 • Ansvara för post- och godshantering.
 • Ta emot besökare/kunder vid Medicinsk Teknik och ”vara ansiktet utåt”.
 • Administrativa uppgifter som mötes- och resebokningar, uppdatering av dokument, hantering av konferens- och fikarum mm.

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus, Region Hallands största förvaltning med ca 4000 medarbetare, har i uppdrag att ge vård till patienter i hela Halland med utbudspunkter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Flera nationella mätningar visar att den halländska hälso- och sjukvården är bland den bästa i Sverige.

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla våra goda resultat i rollen som teknisk servicekoordinator inom Medicinsk teknik Halland.

Medicinsk Teknik har som mission att stödja och utveckla hälso- och sjukvården i hela Region Halland med säkra medicintekniska produkter i lämpliga lokaler, med robusta försörjningssystem och servicetjänster.

Vår verksamhet består av framtidens medicintekniska kompetens. Vi arbetar nära vården och skapar tillsammans den bästa hälsan genom att vara: Nära, Proaktiva och Professionella. Vi är drygt 80 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker, handläggare mm. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning för rollen som teknisk servicekoordinator eller har erfarenheter och kunskaper som vi bedömer som likvärdiga Du ska ha mycket god datorvana och

kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper inom ekonomi, sjukvård och medicinsk teknik.

Du ska i hög grad kunna arbeta självständigt och samtidigt ha mycket god förmågan att kommunicera och samarbeta såväl internt som med andra avdelningar inom sjukvården, leverantörer mm. Vi ser också att du är ansvarsfull samt arbetar strukturerat och noggrant.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad och Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1165
Kontakt
 • Christina Nilsson, Avdelningschef Varberg, 0701427315
 • Jörgen Gustavsson, Avdelningschef Halmstad, 135-151962
Facklig företrädare
 • Lars Mellbin, Saco, 0340-481035
 • Heléne Kärrstrand, Vision, 0340481139
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb