Närsjukvården Halland

Hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete och teamkänsla!

Din roll hos oss

Vi erbjuder dig ett stimulerade och omväxlande arbete på vår läkarmottagning. Vi tror att du som söker är intresserad av bredden av specialistområdet allmänmedicin och kan tänka dig en framtid inom primärvården. Du arbetar med patienten i fokus och säkerställer att vård ges på rätt vårdnivå genom ett bra samarbete mellan professionerna och vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning.

Vi kommer att kunna erbjuda handledning i god omfattning av erfarna kollegor. 

Om oss

Vårdcentralen Åsa är belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter till pendling tack vare Åsa station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi nästan 8 500 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns, förutom läkar- och distriktssköterskemottagning, även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. 

Vi på vårdcentralen arbetar aktivt tillsammans med ständigt förbättringsarbete och delaktighet. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupper, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter, skapa god arbetsglädje och vara nytänkande i det vi företar oss.

Om dig

Du som söker är underläkare före eller efter AT/BT. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå). Du är flexibel i ditt sätt att arbeta samt har god förmåga att samarbeta med samtliga yrkesroller.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Åsa
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1162
Kontakt
  • Therese Theander, Verksamhetschef VC Åsa, 0340-662771
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb