Närsjukvården Halland

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom vårt psykosociala team med att möta patienter med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå. Du kommer att arbeta med individuella terapier och vuxna patienter med lätta till medelsvåra tillstånd såsom ångest, depression, tvång och kristillstånd, både via fysiska och digitala möten. 

Låter den här tjänsten intressant? Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Att verka för bedömning och behandling av patienter med krisreaktion, ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar och smärtproblematik ingår i ditt uppdrag. Du kommer även att arbeta med bland annat telefonrådgivning, individuella terapier och ev. gruppbehandlingar.

Inom primärvården är vi ofta först med att möta patienter med psykisk ohälsa. Därför arbetar vi mycket i team och har alltid våra patienters välmående i centrum. Allas kunskaper och erfarenheter är viktiga i vårt arbete för att stötta och guida på bästa sätt. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall är en attraktiv arbetsplats belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi är en vårdcentral med de vanliga funktionerna. Vi har ett stort BVC och våra läkare ansvarar även för delar av Varbergs äldreboenden. Vi har för närvarande cirka 13 000 personer listade hos oss. Vårdcentralen Västra Vall är en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor! 

Närsjukvården Halland är i en spännande digital utvecklingsresa där du som personal kommer få vara med och påverka och utforma den digitala vården.

Vi som arbetar här är stolta över vår team- och rondmodell som bidrar till goda samarbeten mellan våra olika professioner och vi trivs tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundutbildning i KBT, 45 Hp (steg 1). Du har ett genuint intresse av att möta människor med psykisk ohälsa. Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot patienterna och dina kollegor. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1157
Kontakt
  • Linn Hultfeldt, Avdelningschef, 0340-482203
Facklig företrädare
  • Vivi Bengtsson, Vårdförbundet, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb