Psykiatrin Halland

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 900 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. 

Heldygnsvården i Halmstad består av avdelningarna:

  • Psykiatriska intensivvårdsavdelningen med akutmottagning,
  • Avd 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och
  • Avd 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt inriktning mot psykoser
  • LARO-mottagning
  • ECT-mottagning

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som skötare/behandlingspersonal kommer du att arbeta närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, kontroll av vitala parametrar, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den avdelning du kommer att arbeta. Vi ser gärna att du kan introduceras i god tid under våren med möjlighet att arbeta extra vid behov inför ditt semestervikariat. Våra sommarvikarier erbjuds friskvårdbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid.

Arbetstiderna är varierande, dag-, natt- och rotationstjänstgöring. 

Om dig

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser, eller har fullgjord undersköterskeutbildning med annan inriktning. Du är också anställningsbar om du är under pågående utbildning till skötare/undersköterska och har fullgjort minst en praktikperiod med godkänt betyg.

Alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning, då är det önskvärt att du har slutfört
• 3 terminer på sjuksköterskeutbildningen
• 4 terminer på läkarutbildningen

Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.

Att arbeta som skötare hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du är en trygg och stabil person som har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan hantera ibland pressade situationer. God samarbetsförmåga är av yttersta vikt, ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något vi söker efter. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig...

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1152
Kontakt
  • Stefan Larsson, Avdelningschef, 035-134800
  • Markus Grimmefors Blomdahl, Avdelningschef, 035-131706
  • Sebastian Lindén, Avdelningschef, 035-131787
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb