BUP Psykiatrin Halland

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du som underläkare ges möjlighet att arbeta tillsammans med många olika personalkategorier.

Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare på BUP-mottagning. Du erbjuds regelbunden klinisk handledning av specialist. Som läkare på BUP-mottagningen i Kungsbacka är du en del av läkargruppen inom BUP Halland. I tjänsten ingår visst jourarbete inom vår slutenvårdsavdelning som är belägen i Halmstad.

Om arbetsplatsen

BUP-mottagningen i Kungsbacka har som uppdrag att erbjuda utredning och behandling till barn- och ungdomar 0-17 år med psykiatriska tillstånd och behov av insatser på specialistnivå. Personalgruppen består av drygt 40 anställda med hög kompetens och erfarenhet från området. På mottagningen arbetar idag 4 specialister inom barn och ungdomspsykiatri, ST-läkare och vikarierande underläkare. Mottagningen präglas av ett tydligt patientfokus och ett gott samarbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är underläkare före eller efter AT/BT. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom BUP eller har erfarenhet av andra närliggande specialiteter är det positivt, men inget krav. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå) och har en förmåga att lyssna in och anpassa din kommunikation utifrån motparten. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta samt har god förmåga att samarbeta med samtliga yrkesroller. Vidare är du duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-02 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1148
Kontakt
  • Nicole Stein, Läkarchef, 070-6794425
Facklig företrädare
  • Jessica Pettersson, Hallands läkarförening, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb