Hallands sjukhus

Vi söker nu dig som vill bli del av en driven och engagerad arbetsgrupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsuppgifter

Operationsavdelningen i Halmstad söker anestesisjuksköterskor som vill vara en del av utvecklingen på Operation Halmstad. Enheten erbjuder dig att brett spann av patientkontakt, från barn till vuxna, då man som anestesisjuksköterska jobbar mot samtliga kliniker som opererar hos oss. Vi har både elektiv och akut verksamhet.

Som anestesisjuksköterska är du även en viktig kontaktyta mot våra samarbetspartners – de opererande klinikerna – och vi ser gärna att man är delaktig i klinikernas så väl som våra egna utvecklingsarbeten. Du arbetar framför allt med den pre- och perioperativa anestesisjukvården.

Till hjälp har du dina kollegor där ni tillsammans i team med andra yrkeskategorier arbetar för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Vi erbjuder ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. Tjänsten är dagtid men jourtjänstgöring förekommer.

Om arbetsplatsen

På operations- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen har elva välutrustade operationssalar som bedriver akut och planerad vård inom ortopedi, kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, urologi, tand och öron-näsa-hals. Vi är cirka 100 medarbetare och arbetsgruppen består av operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Vi opererar främst dagtid, men är alltid bemannade för att möta det akuta behovet dygnets alla timmar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi.

Som person är du flexibel, ansvarstagande samt har ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Med din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer till både personal och patienter. Du gillar att jobba i team med andra yrkeskategorier, samtidigt som du är självständig i din roll som anestesisjuksköterska. Du är även strukturerad, har ett driv och förståelse för produktion. Du har förmåga till flexibilitet för att kunna hantera olika situationer under dagen.

Vi förväntar oss att du har ett intresse av förändrings- och förbättringsarbete och du kommer gärna med nya idéer och förslag. Du är en tydlig ambassadör för arbetsplatsens värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill gärna att du blir en av oss så varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1142
Kontakt
  • Oskar Stolt, Avdelningschef, 035-134331
Facklig företrädare
  • Helen Mårtensson, Vårdförbundet, 035-134350
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb