Hallands sjukhus

5C/HIA söker nu en ny kollega som är intresserad av att arbeta inom kardiologi. Vill du vara med och sätta prägeln på den kardiologiska omvårdnaden? Då är denna tjänst för dig!

Om tjänsten

Avdelning 5C är en kardiologisk vårdavdelning med 25 vårdplatser, varav 4 HIA platser. Samtliga vårdplatser erbjuder hjärtövervakning. Vi arbetar i par, en sjuksköterska och en undersköterska som tillsammans ansvarar för sju vårdplatser på avdelningen och fyra vårdplatser på HIA.

Patienterna kommer huvudsakligen från akutmottagningen, men vi har även planerade inläggningar från Hjärtmottagningen samt övertag från andra sjukhus. Vanligt förekommande diagnoser på avdelningen är hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar, arytmier, hjärtsvikt samt pre- och postoperativ vård i samband med kranskärls-, klaffoperationer, pacemaker- och ICD-inläggningar.

Vi har ett nära samarbete med hjärtmottagningen där de följer upp patienter på avdelningen under och efter vårdtillfället. En del av personalen roterar mellan mottagning och avdelning. Avdelningen har samordnare på plats dag/kväll och helger. Det finns ett vårdnära serviceteam (VNS) knuten till oss som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på – patienterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men om du är ny till rollen och känner att vi är en arbetsplats som passar dig så kommer vi att säkra en god och informativ introduktion dig till för att du ska känna dig trygg och växa i rollen som sjuksköterska.

Med fördel trivs du med att jobba på en föränderlig arbetsplats där utmaningarna och arbetsbelastningen varierar. Att som person vara trygg och handlingskraftig för att lyckas förmedla ett lugn till patienter är en stor fördel.

Vi värdesätter är att du är noggrann, med god samarbetsförmåga, tycker om att ta ansvar och villig att anta nya utmaningar och arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Söker du nya utmaningar och tycker att Region Halland och Medicinkliniken avd. 5C/HIA verkar vara en intressant arbetsgivare är du välkommen att söka till oss!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Kompetensutveckling

Det är viktigt för oss att man ska kunna utvecklas i sin yrkesroll. På enheten erbjuds regelbundet korta utbildningstillfällen i samarbete med hjärtmottagningen. Som medarbetare hos oss bygger du snabbt upp en god och bred erfarenhet av akutmedicin och vi erbjuder påbyggnadsutbildning 7,5 hp inom kardiologi för de sjuksköterskor som vi ser vill utvecklas inom området.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor 
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1139
Kontakt
  • Jennie Lindroos, Avdelningschef, 0340-481762
  • Johanna Johansen, Biträdande avdelningschef, 0340-481995
Facklig företrädare
  • Isabelle Ladeborn, Vårdförbundet, 0340-481991
  • Elinour Yazirlioglu, Vårdförbundet , 0340-481991
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb