Måltidsservice Halmstad

Är du en engagerad person som är intresserad av service och mat? Har du dessutom erfarenhet av arbete inom catering och café, då är det dig vi söker! 

Arbetsuppgifter

Måltidsservice Halmstad producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad. Därutöver produceras mat till catering. Vår mission är att vi tillsammans lagar måltider från grunden med kompetens, stolthet och omtanke. Vi uppmärksammar våra traditioner samtidigt som vi följer trender och hämtar inspiration från olika kulturer.

Från första januari 2024 kommer Måltidsservice bedriva caféverksamhet vid huvudentrén på Halmstad sjukhus. Nu söker vi ett köksbiträde för en kombinerad catering- och cafétjänst.

Arbetsuppgifterna innefattar catering såsom smörgåsar och sallader m.m. Du kommer också att göra egenkontroller enligt HACCP. I vår caféverksamhet kommer du att hantera kassa, påfyllning av varor m.m.

Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 2024-08-31 med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kallskänka alternativt köksbiträde. Du har tidigare erfarenhet som kallskänka samt erfarenhet från catering. Har du tidigare haft en ansvarsposition inom kök/restaurang ser vi det som meriterande. Meriterande är också genomgången utbildning inom HACCP och kassavana.

Du är en kreativ och innovativ person med en positiv attityd och fokus på nöjda kunder. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter att du är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Då vår caféverksamhet är helt ny har du stor möjlighet att påverka utbud och sortiment. För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du arbetar 37 timmar i snitt, dagtid på ett 5-veckorsschema. Detta innebär helgarbete 2 av 5 helger.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat t.o.m. 2024-08-31 med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1138
Kontakt
  • Jenny Svensson, Avdelningschef, 0721-439139
Facklig företrädare
  • Matilda Persson, Kommunal, 035-131951
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb