Hallands Sjukhus

Din roll hos oss

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett område såsom hantering av intyg, scanning, receptions- och kassaarbete, telefonservice, posthantering samt att vara övrig personal och chef behjälplig i administrativa ärenden.

Om arbetsplatsen

Vårdadministrationen på rehabiliteringskliniken har två utbudspunkter, en reception/kassa i Halmstad och en reception/kassa i Varberg. Nu söker vi en kanslist för ett vikariat med placering på Rehabiliteringskliniken i Halmstad.

Rehabiliteringskliniken organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, sjukgymnaster och läkare inom Region Halland. Kliniken ansvarar också för den rehabiliteringsmedicinska verksamheten inom Region Halland.

Om dig

Du som söker har som lägst en gymnasieutbildning. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet VAS. God datorvana och IT-kunskaper förutsätts. Erfarenhet av service och vårdyrken är värdefullt i denna befattning. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som i skrift.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vidare behöver du vara strukturerad och ansvarskännande. Vi ser också att du har en positiv inställning och trivs med att arbeta flexibelt, självständigt och i team. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö och arbetsglädje.

Vi ser att du aktivt och regelbundet kommer med förslag på förbättringar med vilka du bidrar till en ännu bättre sjukvård. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat t.o.m. 2024-08-31.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1132
Kontakt
  • Anna Nielsen, Tf. Avdelningschef, 079-0981903
Facklig företrädare
  • Lotta Ericsson, Vision, 0340-481049
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb