Hallands Sjukhus

Vi på Kvinnokliniken utökar nu vårdadministrativa teamet i Halmstad med ytterligare en medicinsk sekreterare och söker dig som vill vara en viktig del av vårdkedjan.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du tillsammans med olika professioner inom kliniken. För att få ett omväxlande arbete och skapa en bred kompetens har vi ett roterande arbetssätt där bland annat journalskrivning, remisshantering och kvalitetsregister ingår samt övriga administrativa arbetsuppgifter som är kopplade till patienten. Journalsystem vi arbetar i är VAS och Obstetrix.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Halmstad. 

Arbetstiden är dagtid, måndag - fredag.

Vår arbetsplats kännetecknas av hög trivsel och du kommer att få en strukturerad och anpassad introduktion i arbetet för att du ska känna dig trygg på din nya arbetsplats. 

För mer information om vårt arbete kan du titta in på vårt Instagramkonto.

Om oss

Kvinnokliniken är en länsövergripande klinik där vi samordnar våra sekreterarresurser.  Kvinnokliniken i Halmstad består av förlossning/BB, Avd 10 gyn och gynekologimottagningen. Vårdadministrativa enheten servar hela kliniken men är beläget på gynekologimottagningen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT och i Office-paketet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och kunskaper i journalsystemet VAS samt kodning. 

Vi söker dig som är trygg och har god självinsikt. Du gillar ett varierande arbete där intensiteten på arbetsuppgifterna kan växla. Vi ser att du är engagerad, ansvarstagande och har en god struktur på ditt arbete. 

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1125
Kontakt
  • Arzana Gashi, Avdelningschef, 072-9730982
Facklig företrädare
  • Jessica Kaljanac, Vision, 0340-481823
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb