Psykiatrin Halland

Är du dietist och har ett genuint intresse för psykiatri? Psykiatrin i Halland välkomnar dig att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Den aktuella tjänsten är placerad inom vuxenpsykiatrin i södra Halland med placering i Laholm. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömningar och individanpassad behandling för patienter med olika psykiatriska tillstånd. 

Även om du sitter som ensam dietist på din mottagning finns erfarna dietistkollegor bara ett telefonsamtal eller mejl bort. Du kommer tilldelas en erfaren dietistmentor. Dietisterna i psykiatrin har gemensam handledning.

Utbildning och konsultation till övrig personal ingår i arbetsuppgifterna och det finns goda möjligheter till teamarbete med bl.a. sjuksköterska, läkare och psykolog.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri och består av tre verksamhetsområden; BUP, Vuxenpsykiatri Öppenvård samt Vuxenpsykiatri Heldygnsvård. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Öppenvården erbjuder hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Heldygnsvård finns i Varberg och i Halmstad. Vid de större mottagningarna finns en subspecialisering i Allmänteam, Beroendeteam och Psykosteam. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård, i rätt tid innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet och kortare ledtider. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för psykiatri. Som person är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill utveckla dietistuppdraget inom psykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1122
Kontakt
  • Caroline Larsson, Avdelningschef, 0702-105986
Facklig företrädare
  • Dragica Grahovac, Saco, 073-3021543
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb