Vårdcentralen Halland

Är du legitimerad fysioterapeut och har ett intresse för neurologi? Drivs du av att arbeta teambaserat? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu en kombinerad tjänst som fysioterapeut på vårdcentralens rehabenhet och Neurorehab. Uppdraget innebär att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser. Du kommer ge konsultation och hålla i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen. På vårdcentralens rehabenhet arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer. Vi har ändamålsenliga lokaler och en mindre bassäng.

Klappar ditt hjärta lite extra för neurologi? Denna tjänst innebär även att du är en del av ett multidisciplinärt team på Neurorehab. Här möter du ett kompetent och engagerat arbetslag av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator och logoped. Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering för post-covid patienter.

Om arbetsplatsen

På vårdcentralen Veddige möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer!

Vår vårdcentral består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, neurorehab, diabetes och rökavvänjning. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård samt utbildning inom relevanta områden för primärvård. Körkort B önskvärt.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och patienterna. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Detta innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.
 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1113
Kontakt
  • Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef, 070-5782130
  • Anna Gisladottir, Samordnare , 0340-482065
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb