Hallands sjukhus, Medicinkliniken Halmstad

Är du mer intresserad av bredd än av spets är Medicinska akutvårdsavdelningen (Mava) rätt arbetsplats för dig! Är du intresserad av att hitta lösningar och jobba med ständiga förbättringar, så är det ett plus i kanten!

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss blir du delaktig i vårt tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. Allas bidrag är lika viktigt! På MAVA pågår ett ständigt förbättringsarbete, där vi tillsammans hittar lösningar på hinder som kan upplevas i det dagliga arbetet.

Här erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion. 

Vill du veta mer, är du varmt välkommen att kontakta vem som helst av oss på avdelningen. Vi nås via avdelning telefon 035-134201.

Om arbetsplatsen

Mava är en medicinsk akutvårdsavdelning med inriktning akutsjukvård och öppenvård, enligt SFÖ- protokoll. Syftet med protokollstyrd vård är att undvika inläggningar i slutenvården. Inom avdelningen ryms även specialiteterna: lungmedicin och gastroenterologi. Avdelningen har 25 vårdplatser. Av de 25 vårdplatserna är sex övervakningsplatser, för att följa patientens vitalparametrar.

All personal kommer på sikt att rotera mellan avdelningens olika team. Introduktion och planering för detta kommer att ske individuellt.

Vi har ett strukturerat arbetssätt och strävar mot gemensamma mål. Omtanke om varandra och de patienter som vårdas hos oss, lägger grunden för en avdelning där vi trivs.

MAVA-gänget är fantastiskt, med stor förmåga att stötta och hjälpa varandra och samtidigt vara beredda på att ta sig an nya utmaningar. Vi vill att det ska vara lätt att komma och vara ny på jobbet.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vården. Saknar du detta anser vi att avsaknad av erfarenhet kan vägas upp av ansvarskänsla, nyfikenhet, flexibilitet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vill du göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Övrig information

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%. Anställningen omfattar dag/kväll/ med tjänstgöring 2 helger av 5.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1109
Kontakt
  • Malin Gottfridsson, Avdelningschef, 035-174358
Facklig företrädare
  • Hannah Malm, Vårdförbundet, 035-134201
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb