Närsjukvården Halland

Nu söker vi en medicinsk sekreterare för ett vikariat på ett år från januari 2024! Gillar du händelsefyllda dagar och omväxlande arbetsuppgifter? Då kanske du är vår nya kollega?

Arbetsuppgifter

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare så som diktatskrivning och vårddokumentation/posthantering. Du kommer också att vara ett administrativt stöd för övrig personal på mottagningen. Tjänsten innefattar även receptionsarbete där en viktig uppgift blir att se till att varje patient som kommer till oss känner sig välkommen. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kungsbacka ligger på Kungsbacka sjukhus, vi har cirka 13 800 listade patienter i alla åldrar och är Regionen Hallands största vårdcentral. Våra patienter ska uppleva våra målmeningar när de kommer till oss "Det ska vara enkelt att välja oss" Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv" Hos oss är du alltid välkommen". Vi är ett arbetslag med primärvårdens alla professioner och ett gäng som sällan har långt till skratt, vi trivs och vill att våra patienter ska känna detsamma!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt har vårddokumentationsutbildning. Du har god datorvana. Har du erfarenhet av våra administrativa system, så som journalsystemet VAS och MedSpeech samt Mina vårdkontakter är det meriterande. Erfarenhet från primärvård är önskvärt, men inget krav. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. 

Vi ser att du som person är kommunikativ, lyhörd och bra på att arbeta tillsammans med andra. Du kan anpassa dig till nya situationer, ändra synsätt och se möjligheter i förändringar. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra och tillgodose våra patienters önskemål. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1100
Kontakt
  • Emma Krantz, Verksamhetschef, 0728-539269
Facklig företrädare
  • Cecilia Örneflo, Vision, 0300-565240
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb