Kultur och skola

Om arbetet och oss

Arbetet som skolsköterska hos oss är varierande och givande. Du kommer arbeta med bland annat hälsosamtal och förebyggande elevhälsa. Du kommer att vara en viktig del i skolans elevhälsoteam och tillsammans med teamet delar du ansvaret för skolans elever.

Vi på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet. Här utbildas ungdomar inom djurvård, lantbruk, naturturism, skogsbruk och trädgård. Vi bedriver även utbildning inom trädgård och resurshund för vuxenstuderande. 

Åldersgruppen 16–19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen. Vi har även anpassad utbildning till elever med NPF diagnoser. Elevboende finns kopplat till skolan. Vi arbetar tillsammans med eleverna där utbildningen förenar teori och praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet.

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatneutral verksamhet 2030.

Kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som antingen skolsköterska, distriktssköterska, barnsköterska eller annan lämplig vidareutbildning som arbetsgivare finner lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska eller arbete med ungdomar på något sätt. 

Som person ser vi att du har ett stort intresse för ungdomar och deras hälsa. Du har en god
samarbetsförmåga, tar eget ansvar och initiativ, har ett professionellt bemötande gentemot både kollegor och de elever du möter. Vi ser att du är självgående och visar en god förståelse och empatisk förmåga. Vidare ser vi att du har förmåga att agera efter din egen övertygelse och är initiativtagande.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, elever och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1092
Kontakt
  • Johan Sigvardsson, Biträdande rektor, 0340480951
Facklig företrädare
  • Juliska Wisktröm, Vårdförbundet, 0771420420
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb