Folktandvården Halland

Välkommen till oss på Folktandvården Laholm/Knäred! Hos oss blir du en del av ett gott gäng på cirka 30 personer med stor arbetsglädje och mycket kunskap och erfarenhet. Vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård.

Arbetsuppgifter

I rollen som tandsköterska kommer du att arbeta i team med tandläkare och tandhygienist. Din anställning kommer att vara på Folktandvården Laholm, vilken har ett nära samarbete med Folktandvården Knäred. Vid behov kan tjänstgöring i Knäred bli aktuell. 

Vi arbetar med teambaserad tandvård där du får möjlighet att arbeta självständigt med delegerade arbetsmoment samt assistans, sterilarbete, profylax och administrativt arbete. Som tandsköterska hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare, mot klinikens gemensamma mål. Vi ser också att du inspirerar till och deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Närheten till E6 och fri parkering vid kliniken gör det lätt att pendla. Kliniken i Knäred är belägen på Smedjebacken där det finns läkarmottagning, förskola och bibliotek med närhet till natur och strövområde. De båda klinikerna har 13 respektive 4 behandlingsrum, varav ett är utrustat för lustgas.

Vår ambition är att vara en stimulerande arbetsplats med god arbetsmiljö och möjlighet till vidareutbildning för personalen. Vi har gemensam friskvårdsdag samt andra aktiviteter som bidrar till klinikens trivsel.

Som medarbetare hos oss möter du ett härligt gäng med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi är måna om att hjälpa och stötta varandra och att man ska känna en trygghet till varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket. Kunskaper i engelska är meriterande. Då vi hanterar digital datajournal ser vi att du har goda datorkunskaper.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet värdesätter vi egenskaper som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du är självständig och flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi valt att tillämpa löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% erbjuds men tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Laholm/Knäred
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1073
Kontakt
  • Gunilla Bertilsson, Kliniksamordnare, 0430-15851
  • Helen Klang, Verksamhetschef, 076-6985392
Facklig företrädare
  • Matilda Karén, Vision, 0430-15851
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb