Psykiatrin Halland

Är du sjuksköterska, intresserad av psykiatrisk omvårdnad och vill arbeta med patienter med olika affektiva psykiatriska sjukdomar med olika behov? Nu söker Avdelning 22 en ny medarbetare till vårt team! Du kommer att mötas av en driven och engagerad arbetsgrupp som präglas av gott samarbete.

Arbetsuppgifter

Då vår kollega ska gå i pension söker vi nu en sjuksköterska till avdelning 22 för nattjänst. Tjänsten passar dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc.

Om arbetsplatsen

Avdelningen har tio vårdplatser varav två platser är vigda åt Brukarstyrd inläggning. Du som sjuksköterska möter patienter med affektiva sjukdomstillstånd, ångestproblematik, patienter med emotionellt instabilt personlighetssyndrom, ätstörningar, självskadebeteende. På avdelningen vårdas patienter frivilligt eller med stöd av tvångslagstiftning. Vårdplan upprättas av teamet tillsammans med patienten utifrån diagnos, inläggningsorsak och behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri är önskvärt men inget krav. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.

Du är en person med känsla för ditt yrke. Du anpassar ditt sätt att arbeta och kommunicera efter situation och varje patients individuella behov. Då vi jobbar tvärprofessionellt är det av stor vikt att du har en utvecklad förmåga att samarbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1068
Kontakt
  • Frida Lind, Avdelningchef, 0729-730976
Facklig företrädare
  • Felicia Arnljung, Vårdförbundet, 0340-481340
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb