Psykiatrin Halland

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 870 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner.

Vuxenpsykiatriska Heldygnsvården i Halmstad har tre vårdavdelningar: PIVA, en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med en akutmottagning, Avdelning 19, en allmänpsykiatrisk vårdavdelning och Avdelning 26 som är inriktad på allmänpsykiatrisk vård för våra äldre patienter och psykosvård. I verksamheten finns det även en ECT-mottagning samt en LARO-mottagning.

Till avdelning 26 söker vi nu sjuksköterska för dag/kvälltjänst.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet arbetar vi för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk heldygnsvård samt akutmottagning, psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Avdelningen består av team med flera professioner, därför är även god samarbetsförmåga av yttersta vikt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt, men inget krav. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.

Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team, men du har även förmåga att arbeta självständigt. Förmåga att vara flexibel i arbetet bedöms också vara en viktig egenskap. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/763
Kontakt
  • Marcus Grimmefors Blomdahl, avdelningschef, 035-131706
Facklig företrädare
  • Martin Malmstedt, Vårdförbundet, 035-131724
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb