Närsjukvården Halland

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med ett hjärta som klappar lite extra för neurologi? Drivs du av att arbeta teambaserat? Då kanske vi är rätt arbetsplats för dig! På Neurorehab söker vi nu en kollega som vill bli en del i vårt team där allas kompetens är viktigt för att nå framgång!

Arbetsuppgifter

I Neurorehabteamet kommer din och dina kollegors specifika och samlade kompetens tillgodose att patienterna får den bästa vården. Din uppgift blir att i nära samarbete med patient och dennes nätverk, och övriga teammedlemmar genomföra både utredning/kartläggning, rehabiliteringsplan och behandling i syfte att hjälpa patienten att uppnå sin största möjliga potential.

Om arbetsplatsen

Vilka är vi? Jo, på Neurorehab möter du ett kompetent och engagerat arbetslag av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator och logoped. Vi trivs gott tillsammans och det är sällan långt till skratt.

Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering för post-covid patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast och som gärna har erfarenhet av att arbeta med neurologisk rehabilitering. Det är meriterande om du har någon typ av specialisering eller utbildning inom neurologi, men inget krav. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Det är framför allt din personlighet och ditt driv som kan bli avgörande vid rekryteringen. Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Vidare ser vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att vara flexibel. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och patienterna. Du har en positiv inställning till utvecklingsarbete samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/753
Kontakt
  • Teresa Da Silva, Avdelningschef, 0761-130250
Facklig företrädare
  • Morgan Svensson, SACO, 0300-565097
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb