Vårdcentralen Halland

Vill du arbeta på en arbetsplats med god stämning och närhet till flera professioner? Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa för att främja en god patientupplevelse. Varmt välkommen till oss!

Om tjänsten

Som läkare hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer. 

Vi har precis påbörjat en ny resa. Vi arbetar i Team och med rondning av patienter som har behov av planerade besök Vi fördelar arbetet rättvist och med rondning bidrar vi till en snabbare vård med högre kvalitet för våra patienter. Känslan i arbetslaget inför vårt nya arbetssätt är: "Tillsammans fixar vi allt!"

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för din profession som specialistläkare inom allmänmedicin alternativt legitimerad underläkare. I uppdraget ingår även arbete med BVC, handledning av studenter och AT/ST-läkare samt viss tjänstgöring på gemensam kvälls- och helgmottagning.

För specialistläkare allmänmedicin erbjuder vi tillsvidareanställning. För legitimerad underläkare gäller tidsbegränsad anställning i form av vikariat.

Om oss

Vårdcentralen Håsten, som ligger centralt i Varberg, har cirka 7 200 listade patienter och 30 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och akutmottagning till läkare, fysioterapeut, kurator och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m.

Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande samt AT- och ST-läkare.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom allmänmedicin, alternativt legitimerad underläkare med erfarenhet av vårdcentralsarbete. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift förutsätts. Eftersom vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem krävs även god datorvana.

Att arbeta hos oss som läkare innebär ett förhållningssätt med ständigt utbyte av kompetens och erfarenhet medarbetare emellan och därför tänker vi att du är prestigelös, kommunikativ och uppskattar teamarbete. Du har ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor samt ett stort engagemang att vilja utveckla och förändra till en ännu bättre hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/733
Kontakt
  • Paula Bertilsson, Verksamhetschef, 0340-482019
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb