Hallands Sjukhus

Vill du vara en del av en viktig del av vårdkedjan? Vi på Kvinnokliniken i Halmstad söker just nu en medicinsk sekreterare för ett vikariat! Som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll. 

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du tillsammans med olika professioner inom kliniken och du utgör en viktig del i vårdkedjan. För att få ett omväxlande arbete och skapa bred kompetens har vi ett roterande arbetssätt där det ingår bland annat journalskrivning, remisshantering och kvalitetsregister samt övriga administrativa arbetsuppgifter som är kopplade till patienten. Journalsystem vi arbetar i är VAS och Obstetrix.

Du kommer att få en strukturerad och anpassad introduktion i arbetet för att du ska känna dig trygg på din nya arbetsplats.

Om arbetsplatsen

Kvinnokliniken är en länsövergripande klinik där vi samordnar våra sekreterarresurser.  Kvinnokliniken i Halmstad består av förlossning/BB, avd 10 gyn och gynekologimottagningen. Vårdadministrativa enheten servar hela kliniken men är beläget på gynekologimottagningen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT och i Office-paketet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och kunskaper i journalsystemet VAS. 

Vi söker dig som är trygg och med god självinsikt. Du gillar ett varierande arbete där intensiteten på arbetsuppgifterna kan växla. Vi ser att du är engagerad, ansvarstagande och har en god struktur på ditt arbete. 

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, så väl i tal som skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande vilket innebär att du kan komma bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, Vikariat t.o.m. 2024-08-31.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/730
Kontakt
  • Arzana Gashi, Avdelningschef, 072-9730982
Facklig företrädare
  • Jessica Kaljanac, Vision, 0340-481823
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb