Ambulans diagnostik och hälsa

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person. Välkommen att delta i arbetet på en framåt, modern och spännande arbetsplats!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på röntgenmottagningen kommer du arbeta i vår reception, hantera röntgenbilder och boka olika röntgenundersökningar. Att boka vissa undersökningar kräver en högre kompetens om utförandet, därför arbetar vi i par. Du kommer också att registrera remisser, hantera ärenden i 1177 och Tele Q. Arbetet är mycket varierande då sekreterarna har olika placeringar vilka man roterar mellan.

Vi arbetar i datasystemet SECTRA, således väldigt lite i VAS. Våra röntgenläkare använder taligenkänning så vi skriver inte mycket, undantaget mammografiavdelningen, där vi skriver en del diktat. 

Om arbetsplatsen

Röntgen i Varberg är en modern röntgenmottagning som bedriver både akut och planerad verksamhet. Här arbetar röntgenläkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete och arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har vårddokumentationsutbildning.

Du är en person som har god samarbets- och initiativförmåga, är noggrann och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har hög servicekänsla och har lätt för att möta människor i olika situationer och sätter patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/726
Kontakt
  • Yvonne Petersson, Avdelningschef, 0340-481298
Facklig företrädare
  • Sara Thulin-Hirverud, Vision , 0340-481056
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Return to job vacancies