Vårdcentralen Halland

 

Vill du bli en del av vårt engagerade och kompetenta team av professionella vårdarbetare? Passa då på att söka till vår tjänst redan idag!

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss ingår du i team för psykisk ohälsa tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, läkare och rehabkoordinator. Arbetet riktar sig främst till vuxna patienter med psykisk ohälsa såsom ångest, depression, krisreaktion och stressrelaterade sjukdomar. Arbetet består till stor del av samtalsbehandling men även samordnade insatser med externa aktörer samt anhörigstöd. Behandlingen kan bedrivas både individuellt och i grupp. Gruppverksamheten utformas utifrån behov och efterfrågan.

Del av tjänsten innebär arbete på Neurorehab. Här arbetar du i team med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och logoped och möter bland annat patienter med stroke, MS och post-covid. Du kommer även att vara en del av Rehabteamet. Här ingår ingår professioner som rehabkoordinator, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeuter och det psykosociala teamet.
 

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vårdcentralen Vallås har cirka 6 500 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

På Neurorehab möter du ett glatt och engagerat team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer och logopeder. Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada och sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering av post-covid patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen alternativt är kurator och har minst ett års erfarenhet i yrket. Har du utbildning i KBT, minst steg 1 samt tidigare arbetslivserfarenhet från vårdcentral är detta meriterande.

Du är en driven och engagerad person som tycker om och är van vid att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Då resor förekommer i tjänsten erfordras körkort B. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi läser inkomna ansökningar och intervjuar löpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/718
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb