Fastighetsdrift norr

Teknik och fastighet söker dig som älskar att arbeta utomhus och som vill hjälpa oss att upprätthålla den yttre miljön för Region Hallands fastighetsbestånd!

Arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker/samordnare för yttre miljö är du vår representant mot uppdragsgivaren Regionfastigheter samt de entreprenörer som idag är utlagt på entreprenad. Området sträcker sig över Falkenbergs kommun, Varbergs kommun och Kungsbacka kommun.

Som samordnare för yttre miljö förväntas du upprätthålla statusbesiktningar, driftmöten, beställningar, viss del av tillsyn/skötsel på fastigheterna samt uppföljning av avtalet tillsammans med Markförvaltare på Regionfastigheter.

Här är några exempel på arbetsuppgifter för samordnare yttre miljö;

  • Uppföljning av avtal avseende mål, kvalité och budget

  • Tillsyn/skötsel av tak, rökluckor, taksäkerhet och hängrännor

  • Upprätthålla plan för besiktningar avseende den yttre miljön samt yttre fastighetsrelaterat underhåll 

Då uppdraget sträcker sig från Falkenberg till Kungsbacka förutsätter vi att du är van vid att arbeta över ett större geografiskt område. Lokal närvaro är en förutsättning för att upprätthålla god yttre miljö. Beredskap ingår i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Teknik och fastighet är ett område inom förvaltningen Regionservice med uppdrag att leverera drift och service av Region Hallands fastigheter och tekniska installationer. Vi har kompetens inom bland annat teknisk förvaltning, el, VVS, gas, styr- & reglerteknik, mekanik, utemiljö och energi. Vi är 75 anställda och finns i hela regionen.

Vi löser vårt uppdrag med en mix av egen personal och underentreprenörer. Vår styrka är att vi är mångkunniga men på samma gång specialiserade på de system som upprätthåller en säker och trygg drift på de mer skyddsvärda fastigheterna i Halland. Hos oss kommer du mötas av ett trevligt gäng som ställer upp för varandra i det dagliga arbetet! Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Förutom att erbjuda en trygg anställning ger Region Halland alla sina medarbetare möjlighet till flera förmåner. Exempel är förmånscykel, leasa personbil, fri sjukvård, friskvårdsbidrag samt ersättning vid föräldraledighet. Du kommer också få möjlighet att utvecklas inom flera teknikområden.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom trädgård eller har annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av att ha arbetat med tillsyn och skötsel av fastigheter samt tidigare erfarenheter av arbete med liknande innehåll som denna tjänst. Du kanske har arbetat med trädgårdsskötsel, eller inom fastighetsbranschen? Men vi välkomnar även dig att söka som är ny inom området och vill komma till Region Halland för att växa och utvecklas i din roll!

Du har mycket goda IT-kunskaper inom Officepaketet. En fördel är om du har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem, gärna i Faciliate samt GIS-kartor. Körkort B krävs i uppdraget.

I Region Halland arbetar vi med ständiga förbättringar för att effektivisera våra processer och förbättra samarbeten och vi tror att det här jobbet passar dig som bland annat vill vara med och bidra till just detta. För att trivas i rollen behöver du ha en förmåga att kunna ta stort ansvar. Du behöver också gilla utmaningar och ha en vilja att utvecklas.

Ditt bidrag i gruppen som vår nya kollega är jätteviktig, där personligheten är av stor betydelse för att passa in i gruppen. Därav ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du behöver kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser också att du delar med dig av idéer och nya angreppssätt i olika frågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/713
Kontakt
  • Mathias Franzén, Avdelningschef, 076-6968499
Facklig företrädare
  • Mikael Laurén Viking, Kommunal, 0104-761900
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Return to job vacancies